dimarts, 15 de desembre de 2015

Veray: “Chacón no pot enganyar als gironins amb la N-II”

La candidata ha assegurat avui a Puigcerdà als representants del sector agrícola i ramader que al Partit Popular “vetllarem per què els pagesos rebin sense retards les ajudes europees”. “Són ajudes bàsiques i essencials. No se’ls pot deixar sols”, ha dit Concepció Veray, que coincidint amb el Dia de la Constitució s’ha reafirmat en la defensa de la Carta Magna com a “garant de la unitat d’Espanya”. 

6 de desembre de 2015 – La candidata del PP al Congrès, Concepció Veray, ha replicat avui amb contundència i arguments les declaracions fetes dissabte per Carme Chacón, cap de llista per Barcelona del PSC. “Voldria dir-li a la senyora Chacón que en lloc de fugir a Miami quan les coses es posaven malament a Catalunya per què el senyor Mas havia perdut el rumb i voler donar ara lliçons enganyant als gironins hauria de preguntar-se què ha passat aquests quatre anys a les comarques de Girona. Potser no hagués dit les lamentables paraules que va dir. Si avui la N-II està ja desdoblada en algun tram i amb d’altres en obres o a punt de ser licitades és per què la voluntat política del Govern del Partit Popular ha fet que canviés el panorama desolador que va deixar ella i el seu partit a Girona, amb projectes inacabats i tot el desdoblament de la N-II parat i empentenegat”, ha sentenciat Veray. 

“Intentar fer veure als gironins que ells defensen també la posició, com nosaltres, que Catalunya ha de seguir dins Espanya és sincerament una presa de pèl. Qué es pregunti i expliqui Chacón per què el PSC ha donat suport en alguns municipis catalans a entrar a l’Associació de Municipis per a la Independència o per què s’abstenen en votacions als ajuntaments gironins tan claus com les resolucions sobre la desconnexió de Catalunya d’Espanya, en lloc de mantener-se ferms con nosaltres votant NO a aquests tipus de mocions. Que no enganyin sobre una cosa que no defensen amb convicció i fermesa. Tenen molts complexes i en funció del que creuen que els hi donarà més vots van modulant el seu discurs. Això no és defensar Catalunya ni Girona en front del procès separatista”, ha assegurat Concepció Veray.

“VETLLAREM PER QUÈ LA GENERALITAT ELS HI PAGUI QUAN TOQUI”

Respecte a la visita d’aquest matí de la candidata popular a Puigcerdà, aquesta s’ha enmarcat, entre d’altres activitats, en una reunió amb empresaris i pagesos del sector agrícola i ramader de la Cerdanya i comarques properes. “He constatat la preocupació del sector pel procés separatista, per què els espanta que una hipotética independència els deixi fora d’Europa, i per tant sense ajudes molt importants, que per ells són bàsiques i essencials”, ha recordat Veray. “El Partit Popular no permetrà mai que Catalunya sigui separada d’Espanya. Els hi he traslladat que som els  únics que ho garantim, així com també som única garantia de creixement, recuperació i unitat, i fermesa davant procesos secessionistes. També m’han transmès la seva preocupació pel retard alhora de rebre les ajudes de la Unió Europea, i que es fan efectives a través de la Generalitat. Quan els hi arriben ja no ajuden en res i són inviables, per què han patit durant l’espera moltes despeses per aguantar els seus negocis. Els hi hem garantit que vetllarem per què la Generalitat els hi pagui quan toqui. Cal donar suport a la pagesia. No s’els pot deixar sols”, ha conclòs Concepció Veray.