dimarts, 15 de desembre de 2015

Veray: “"El despertar de la força" que s’ha produït a Espanya comença el 20 de desembre per Girona”


“A Girona el 2011 hi havia un 23% d’atur, ara n’hi ha un 18%, i cal seguir treballant per baixar-lo encara més, per això és important que els propers 4 anys seguim amb les polítiques econòmiques del PP que són les que ens han situat en la bona direcció. Ens recuperem perquè hem tingut un Govern amb experiència, sòlid i amb conviccions que ha pres les mesures necessàries per sortir del forat en què ens va posar Zapatero”.

13 de desembre de 2015 - Aquest matí el Partit Pupular Català ha celebrat el seu acte central de campanya a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona amb la presència de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho així com la dels quatre candidats populars; Jorge Fernández Díaz per Barcelona, Jordi Roca per Tarragona, Concepció Veray per Girona i José Ignacio Llorens per Lleida.

Alícia Sáncez-Camacho ha sigut l’encarregada de donar inici als parlaments dels candidats amb paraules de recolzament als quatre líders populars.

Concepció Veray ha iniciat el seu parlament assegurant que “des del PP de Girona volem seguir tenint veu pròpia al Congrés dels Diputats per continuar representant i treballant per les terres gironines. Girona ha de seguir estant a l’agenda de prioritats del govern d’Espanya i això només ho garanteix un Govern del PP perquè només així podem evitar que, com va succeir durant el govern de Zapatero, tornem als temps on s’aturaven les obres de les infraestructures gironines”. “Gràcies a Mariano Rajoy Girona torna a estar connectada i avança. Rajoy ens ha donat allò que ens mereixem. Ha prioritzat les necessitats dels gironins, invertint en infraestructures com el desdoblament de la N-II, o l’arribada de l’alta velocitat, connectant-nos amb França. Vull destactar que gràcies a la gestió del Partit Popular avui Girona tenim una nova amb biblioteca de provincial que és, a més, la més moderna d’Espanya”, ha dit la líder popular gironina.

“A Girona el que estem patint és la desconnexió de la Generalitat amb les necessitats dels gironins des de fa anys. I això no ho dic només jo, ho afirmen totes les infraestructures que el senyor Mas té pendents, i que no són poques”, ha afegit Veray.

“ESTEM EN EL CAMÍ DE LA RECUPERACIÓ i CAL QUE SEGUIM TREBALLANT PER CONSOLIDAR AQUEST CREIXEMENT"

“A Girona el 2011 hi havia un 23% d’atur, ara n’hi ha un 18%, i cal seguir treballant per baixar-lo encara més, per això és important que els propers 4 anys seguim amb les polítiques econòmiques del PP que són les que ens han situat en la bona direcció. Ens recuperem perquè hem tingut un Govern amb experiència, sòlid i amb conviccions que ha pres les mesures necessàries per sortir del forat en què ens va posar Zapatero. Ara, que alguns parlen molt d’il·lusió i somriures nosaltres podem dir que somriem i tenim il·lusió perquè Rajoy és el nostre president i perquè ell és el millor president que pot tenir Espanya. Per aquest motiu volem que segueixi sent-ho durant quatre anys més. Dic amb orgull i sense titubejar que "El despertar de la força" que s’ha produït a Espanya comença el 20 de desembre per Girona”, ha conclòs Concepció Veray.