dimarts, 15 de desembre de 2015

Veray: “seguirem estant al costat d’aquells que creen ocupació: autònoms, emprenedors i Pimes”

“La poca credibilitat del PSC acaba de caure del tot quant, després d’haver destruït 3,5 Milions de llocs de treball i deixat Espanya a la vora de l’abisme, ara promet pujar el salari mínim interprofessional”, ha explicat la candidata del Partit Popular a un acte avui a Sils, en què ha explicat diverses propostes per “seguir estant al costat i ajudant als emprenedors a crear ocupació per tal d’assolir l’objectiu de 20 milions de persones treballant l’any 2020”

8 de desembre de 2015 – Concepció Veray ha presentat avui al veïnat de Les Mallorquines, a Sils, diverses propostes destinades a “seguir estant al costat d’aquells que creen ocupació: autònoms, emprenedors i Pimes”. “Seguirem millorant les condicions de flexibilitat de les seves cotitzacions socials per fomentar que la nova ocupació sigui de qualitat i indefinida, reforçant així els mecanismes de segona oportunitat per aquest col·lectiu tan important. Volem constituir amb diàleg social un fons de capitalització pels treballadors, com el conegut com a “sistema austríac”, que es mantindria al llarg de la vida laboral del treballador i es faria efectiu per acomiadament, mobilitat geogràfica, desenvolupament d’activitats de formació o jubilació”, ha explicat Concepció Veray, que ha mantingut una reunió amb diversos militants i regidors de la Comarca de La Selva. 

Ens comprometem a impulsar una nova regulació del règim especial dels treballadors autònoms que permeti considerar les seves especialitats en relació a incentius, accés a les prestacions, temps parcial i ‘pluriactivitat’. Donarem prioritat als joves impulsant actuacions específiques amb una Estratègia d’emprenedoria i d’ocupació jove, i l’Estratègia de la Garantia Juvenil Europea. Posarem en funcionament un sistema de cotitzacions negatives que incentivi la contractació dels joves inscrits en aquesta Garantia Juvenil”, ha afegit Veray. “Atendrem els aturats de llarga durada com a prioritat horitzontal garantint que tots els aturats tinguin un perfil i diagnosi individualitzat per què puguin trobar una nova ocupació en menys de 18 mesos”, ha subratllat la candidata. 

El suport a les Pimes també ha centrat el discurs de Veray, molt implicada en el sector local, a les comarques gironines. “Les ajudarem reduint la morositat empresarial i la de les Administracions Públiques, com ja vam fer amb el Pla de Proveïdors, que a Girona va suposar 75 milions d’euros i 2.151 factures pagades. Garantirem que es compleixin els terminis de pagament previstos a la Llei que vam fer. Facilitarem també el seu accés a la contractació pública per tal què hi siguin presents en les adjudicacions de l’Administració”, ha puntualitzat la líder popular. 

“Nosaltres ens presentem amb la credibilitat i seguretat que a d’altres els hi manca. Ens avala el 1,1 milions de llocs nous de treball creats aquests últims dos anys i m’agradaria saber com és possible que algú és desperti ara amb la proposta d’apujar el salari mínim. De qui? Dels 3,5 milions d’espanyols que van enviar a l’atur del 2007 al 2011 amb ZP al cap davant del Govern d’Espanya? Penso que els candidats del PSC haurien de ser més humils i reconèixer que van deixar una contractació indefinida baixant més d’un 30% i amb un atur dels joves de més del 50%. La credibilitat de les seves propostes cau pel seu propi pes”, ha afirmat Veray.


“SI PARLEM D’’AMIGUISME’, TOTHOM PENSA EM EL 3% I LA FAMÍLIA PUJOL

Veray  ha replicat al candidat de Democràcia i Llibertat: “Li recomanaria que no faci insinuacions que no pot demostrar i que si les pot demostrar ho denunciï als jutjats. S’ha de tenir poca vergonya, perquè si parlem d’’amiguisme’ a tothom li ve al cap el 3%, els Sumarroca, els Millet, els Montull i la família Pujol”, ha dit Concepció Veray, que ha visitat avui a Arbúcies el Castell de Montsoriu, on estan a punt d’executar-se les noves obres de restauració i millora amb una inversió de 600.000 euros, dels quals 450.000 els aporta el Ministeri de Foment. En aquest sentí Veray ha dit “la rehabilitació d’aquest Castell és un exemple clar de que si fem les coses junts construïm si alguns insisteixen en anar per lliure no”, Veray ha dit això en referència a que són totes les administracions les qui col·laboren en aquesta rehabilitació”