dimarts, 15 de desembre de 2015

Veray: “Un Govern del PP a Espanya és la única garantía de que seguirem creixent , creant ocupació i assegurant el benestar de les families”

La candidata popular ha insistit avui que “la creació d’ocupació és la nostra obsessió”. “Continuarem fent les polítiques que ens han permès millorar i que ens permetran els propers quatre anys rematar la feina per recuperar-nos definitivament”, ha afegit Concepció Veray, durant la seva visita a Banyoles . 

15 de desembre de 2015 – Concepció Veray ha aprofitat la seva visita avui a Banyoles per seguir destacant la gran prioritat del PP, que coincideix amb la primera preocupació de la ciutadania: “La creació d’ocupació és la nostra obsessió. Donar oportunitats a la gent que a dia d’avui encara no té treball. Hem capgirat la situació del 2011, que era molt dolenta. Però no hem pogut arribar a tothom. És per això que als propers quatre anys la recuperació econòmica i el creixement han d’arribar a tots els ciutadans que encara no tenen feina, a totes les famílies que encara ho estan passant malament. Continuarem fent les polítiques que ens han permès millorar i que ens permetran els propers quatre anys rematar la feina per recuperar-nos definitivament”, ha assegurat la líder popular, que al Pla de l’Estany ha mantingut aquests dies diverses reunions sectorials i contactes amb varis col·lectius.

“A les comarques gironines seguirem tirant endavant els projectes que havíem endegat. Amb el Govern de Zapatero la situació de Girona era de desconnexió total. Ara hem tornat a situar a les comarques gironines en el mapa de prioritats del Govern d’Espanya. A dia d’avui podem parlar d’infraestructures i obres desencallades com la N-II, un eix vertebrador de les comunicacions a casa nostra. Tenim l’alta velocitat, que ens uneix a més amb França, i hem fet realitat equipaments importants que estaven aturats des de 2004, com la Biblioteca Carles Rahola de Girona”, ha recordat la candidata popular. En aquest sentit, Veray també ha afegit que “volem seguir prioritzant les comarques gironines i fer-ho amb la creació d’ocupació i ajudant a les petites i mitjanes empreses, als autònoms i als emprenedors”. “La nostra prioritat són les persones. La millor política social i econòmica que pot fer un Govern és ajudar a les famílies a tirar endavant. Al 2011 el futur dels gironins era molt incert, i ara ja sabem que serà millor si tenim una àmplia majoria”, ha incidit. 

“Defensem amb fermesa la unitat d’Espanya on som avui, a Banyoles, però també a Girona, a Ripoll, a Lleida.. així com ho fan els meus companys de partit a Galícia, a Sevilla, a València.... Alguns amaguen la bandera espanyola quan venen aquí i parlen de federalisme, sense explicar el que volen dir. I altres ens volen desconectar de la resta d’Espanya i a l’hora volen anar a Madrid, però només un Govern del PP garanteix que seguirem creixent, creant ocupació i assegurant el benestar de les families. Estàvem a un 23% d’atur i ara estem a un 18%, que òbviament encara no és suficient. Volem arribar a les xifres d’abans de la crisi, entre un 6% i 7%. Això vol dir continuar fent a les terres gironines. Si els gironins confien en nosaltres, el PP seguirà tenint veu pròpia al Congrés, perquè Girona no torni a quedar enrere i oblidada”, ha explicat Concepció Veray. 

“EL PROJECTE RUPTURISTA POSA EN RISC EL FUTUR DE BANYOLES”

Finalment i en la mateixa línia, Veray ha explicat que “si volem continuar avançant tots junts, també aquí a  Banyoles, hem de saber que si alguns tiren endavant el seu projecte rupturista es posa en risc, per exemple, seguir potenciant el turisme i l’esport en aquesta zona”. “Tot això és perdria, com també projectes de la Unió Europea, com per exemple el LIFE. Perquè una Catalunya separada d’Espanya quedaria fora d’Europa. I això és important que tothom ho sàpiga alhora d’anar a votar el proper dia 20. Nosaltres som la garantia perquè això no passi i perquè seguim creixent”, ha conclòs la candidata al Congrés per Girona del PP.