dimecres, 1 de juny de 2016

Veray considera un "gran error" la decisió del Govern Municipal -CiU - PSC- de treure Girona de la Xarxa de Jueries d'Espanya

Veray ha criticat que Girona abandoni la Xarxa de Jueries d'Espanya. “Es tracta d’una mostra més de l’obsessió que té el Govern de la Generalitat, CDC i ERC, per desconnectar-se d’Espanya sense valorar els perjudicis que poden tenir aquestes decisions”, ha criticat afegint que “és curiós que la directora del Patronat Call de Girona, el passat mes de desembre destaqués que Girona ostentava una posició de lideratge dins de la Xarxa de Jueries d’Espanya i ara es consideri que és dolent pertànyer-hi”. “Abans era bo i ho lideraven i ara, només sis mesos després, és centralitzador i no potencia el llegat jueu?”, ha preguntat ironitzant. 

En aquest sentit, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona ha lamentat que “un alter cop ens trobem davant una decisió del Govern de la ciutat presa des del deliri separatista i no pensant en Girona i els gironins”. “I sorprèn veure com el PSC avala una decisió com aquesta; ho hauran d’explicar molt bé”, ha afegit. 

Finalment, Veray ha recordat que “Girona pertany a aquesta Xarxa des de la seva fundació, ostenta la secretaria i a més, té una clara posició de lideratge’”. Per tot plegat, la candidata popular ha remarcat que “es tracta d’una lamentable decisió, votarem en contra d’aquesta proposta i en cas de tirar endavant, des del PPC treballarem perquè Girona torni a formar part de la Xarxa de Jueries d’Espanya”.