dissabte, 11 de juny de 2016

Veray: “Farem una campanya en positiu i a favor de l’ocupació”

La cap de llista del PPC de Girona per a les eleccions generals, Concepció Veray, ha assegurat avui que “farem una campanya en positiu a favor de l’ocupació, de les famílies i de l’educació. Explicarem el nostre projecte de futur. Som l’únic partit polític que té un projecte de futur clar i contundent pels propers quatre anys. Volem fer entendre als gironins que cal donar suport a aquells que tenen possibilitats reals de governar a Espanya”. 

Veray, que ha iniciat avui el seu recorregut per les comarques gironines en el primer dia de campanya visitant el Ripollès, ha explicat el projecte de futur que presenta el Partit Popular en les eleccions del 26 de juny. “Totes les comarques són bones per començar una campanya, però al Ripollès li tenim un afecte especial. Massa sovint, com altres comarques de l’interior, queden oblidades”, ha assenyalat. 

“Nosaltres sortim a guanyar les eleccions, a governar i a recuperar l’escó de Girona. És molt important que el 26 de juny els gironins que creuen en la unitat i la convivència a Espanya, i en un projecte comú, sàpiguen que cal concentrar el vot. Quan estem units les coses ens van millor. Cal donar suport a aquella força política que pot aportar un diputat i la seva veu al grup parlamentari que governarà a Espanya”, ha assegurat Veray. 

“Hi ha un objectiu molt clar que ens plantegem i en què basem la nostra campanya i és la creació d’ocupació, que no només beneficiarà al Ripollès sinó també a tota Espanya. Volem arribar al 2020 amb 20 milions de persones treballant i cotitzant a la Seguretat Social a Espanya. Això vol dir crear dos milions de llocs de treball en els propers quatre anys. Tenim la credibilitat per fer-ho, perquè sabem com fer-ho. En els dos últims anys hem creat més d’un milió de llocs de treball. La feina feta ens avala i això beneficiarà al conjunt dels espanyols, a les comarques gironines i al Ripollès”, ha afirmat la candidata del PP per Girona. “Les últimes dades d’atur ens diuen que a les comarques gironines ens situem a taxes d’atur del nivell d’abans de la crisi tan gran que hem patit. Això es degut a les reformes fetes per Mariano Rajoy i pel Partit Popular els darrers quatre anys. La creació d’ocupació és el pilar fonamental a tot el país. El primer que cal per donar oportunitats és oferir una feina. La millor política social és crear ocupació. Cal seguir amb aquestes polítiques econòmiques que ens han portat a ser avui el país que més creix a la Unió Europea. Per això cal seguir el 26 de juny amb un Govern del Partit Popular al capdavant d’Espanya”, ha insistit Concepció Veray. 

Un altre dels temes que ha tractat la candidata a la seva visita ha estat el desdoblament de la línia R3, una reivindicació dels veïns de la comarca. “És evident que fa molts anys que està pendent el desdoblament de la línia R3. Hem redactat un informe per conèixer les necessitats reals d’aquesta línia i per quantificar-les econòmicament per poder abordar les accions més urgents a aquesta propera legislatura. Nosaltres seguirem treballant per afrontar les mesures més urgents per a millorar aquesta línia per a tota la gent del Ripollès”, ha conclòs Veray.