dimecres, 15 de juny de 2016

Veray: “Nosaltres parlem de futur i de construir perquè tenim propostes i projecte, no com altres”

La cap de llista del Partit Popular Català de Girona, Concepció Veray, ha assegurat avui que “nosaltres parlem de futur i de constuirperquè tenim propostes i projecte, no com altres”. “Estem veient aquests dies com el PSOE i d’altres partits només parlen de destruir i nosaltres de construir, ells no tenen propostes i nosaltres sí, i per això nosaltres parlem de futur, mentre ells volen tornar al passat”, ha afegit. 

En un acte avui a Girona amb la secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, el coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, i el president provincial del PPC a Girona, Enric Millo. Veray ha criticat que “el candidat de Convergència es passa el dia fent anuncis del que farà el Govern d’Espanya, però el que farà el Govern d’Espanya ho farà per voluntat política del Partit Popular i per això aprofito per desmentir-lo i dir que si el Port de Palamós es converteix en frontera Schengen serà per la voluntat política del Partit Popular i l’esforç de la societat civil de Girona, i concretament de la Cambra de Comerç de Palamós”. “I si avui no és realitat és perquè la Generalitat de Catalunya no ha acabat encara les obres necessàries”, ha afegit. 

D’altra banca, Veray ha demanat als assistents a l’acte que “parlem amb la gent i que expliquin el nostre projecte de futur per a Espanya”. “Parleu de l’ocupació i dels valors perquè estem en una crisi de valors a la nostra societat i una societat sense valors no és bo”, ha remarcat afegint que “hem de parlar de les famílies i de la llibertat dels pares per escollir l’educació que volen per als seus fills i també hem de parlar de Girona, que estava abandonada pel Govern de Zapatero, i que ara hem tornat a posar a l’agenda de prioritats del Govern de Mariano Rajoy i del Partit Popular”. “Per això és important concentrar el vot en el Partit Popular de Girona, perquè la nostra veu estigui present en els que realment poden governar a Espanya”, ha afegit sentenciant que “els únics que defensem la unitat, la convivència i que podem influenciar en el Govern d’Espanya a la província de Girona som nosaltres i per això hem de concentrar el vot en el Partit Popular”, ha finalitzat. 

Per la seva banda, Enric Millo ha donat la “benvinguda” a tots els assistents i en especial a María Dolores de Cospedal, “una persona que ens estima i no falla mai a Girona”. “Quan li hem demanat el seu suport sempre l’hem tingut al nostre costat i ens ha donat molta sort”, ha assenyalat recordant que “en la darrera campanya a les eleccions autonòmiques, en les que jo era el candidat, vaig tenir l’honor de comptar amb la seva presència el darrer dia al míting central i tot i que les enquestes ens deien que podíem perdre l’escó del Parlament autonòmic, la presència de la secretària general a Girona ens va donar la darrera empenta i esforç necessaris en forma de vots per poder representar avui a les comarques de Girona al Parlament”. I en aquest sentit, Millo ha lamentat que “actualment tenim un Parlament en què la radicalitat i l’extremisme s’han apoderat del Govern, però que canviarem d’aquí a poc”, ha conclòs.