dimecres, 1 de juny de 2016

Veray: “Som un equip unit, amb força i amb ganes de seguir fent realitat allò que alguns diuen que és impossible que aconseguim”


La cap de llista del PPC per Girona a les properes eleccions Generals del 26J, Concepció Veray, ha destacat avui que “som un equip unit, amb força, amb ganes de tirar endavant i amb ganes de seguir fent realitat allò que alguns diuen que és impossible que aconseguim”. “Durant els últims quatre anys ens hem caracteritzat per fer realitat allò que semblava impossible, vam arribar al Govern a la vora de l’abisme i vam aconseguir evitar el rescat, estàvem en una crisi profunda i vam aconseguir sortir de la crisi amb les polítiques del Govern de Mariano Rajoy, i situar-nos en el camí de la recuperació”, ha remarcat. 

En l’acte de presentació de la candidatura del PPC de Girona, Veray ha explicat que “semblava impossible que a Espanya es tornés a crear ocupació i en els últims dos anys hem creat més d’un milió de llocs de treball, i també semblava que no es podia créixer econòmicament i hem aconseguit que Espanya sigui un dels països que més creix de la Unió Europea”. 

Així mateix, la candidata Popular ha posat de manifest que “tot això volem continuar fent-ho amb el granet de sorra del PPC de Girona”. “Estem convençuts que el 26 de juny els gironins i les gironines dipositaran la seva confiança en nosaltres per fer realitat que la veu del PP Català de les comarques de Girona, que és la veu de la responsabilitat, de la moderació i del creixement, torni a estar present al Congrés dels Diputats”, ha afegit. 

En aquesta línia, Concepció Veray ha destacat que “per a mi és un orgull, un honor i un plaer que el partit hagi confiat en mi per tornar a encapçalar i liderar la candidatura del PPC de Girona”. “Tots els que formem part d’aquest equip creiem en aquest futur millor que podem aconseguir entre tots”, ha sentenciat. 

Per la seva banda, el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, ha assenyalat que “les persones que integren aquesta candidatura són l’expressió més clara d’un combinació excel•lent d’experiència, joventut, il•lusió, força i energia que representa el PP Català a les comarques gironines”. “Estem convençuts que el 26J moltes persones que al desembre no van dipositar la seva confiança en nosaltres, aquesta vegada sí que ho faran perquè tenim una gran oportunitat per assegurar una sortida positiva al nostre futur i una sortida positiva a la situació que alguns han creat”, ha afegit. 

Així mateix, Millo ha assegurat que “treballarem per aconseguir-ho, confiem i tenim esperança en aquest futur millor i sabem que la gran majoria dels catalans i del conjunt dels espanyols també és el que volen”, ha assenyalat sentenciant que “la nostra candidata, Concepció Veray, aconseguirà fer possible allò que alguns creuen que no ho és”. Finalment, el president del PP Català de Girona ha recordat que “durant els últims quatre mesos ha quedat clara la incapacitat d’aquells que no volen un futur de responsabilitat i de moderació en el Govern d’Espanya, que han estat incapaços de fer allò que ells volien fer, que és impedir que la força política que havia guanyat les eleccions governés a Espanya”.