dissabte, 11 de juny de 2016

Veray: “Sortim a guanyar les eleccions, a governar i a recuperar l’escó del PPC de Girona”

La cap de llista del PPC de Girona per a les eleccions generals, Concepció Veray, ha assegurat avui que “sortim a guanyar les eleccions, a governar i a recuperar l’escó del PPC de Girona”. “Comencem aquesta campanya amb molta il•lusió i amb moltes ganes de seguir fent realitat allò que alguns diuen que és impossible que aconseguim”, ha afegit. 

En l’acte d’inici de campanya del PPC de Girona, Veray ha assenyalat que “farem una campanya en positiu i a favor del futur de tots els espanyols”. “Ens centrarem en oferir solucions als problemes reals de tots i no en debats estèrils que no porten enlloc”, ha remarcat destacant que “el nostre gran objectiu és crear dos milions de llocs de treball en els pròxims quatre anys per a què l’any 2020 hi hagi 20 milions de persones treballant i cotitzant a la Seguretat Social”. 

Per això, ha continuat Veray, “és molt important que el 26 de juny el PP guanyi les eleccions amb una majoria sòlida que ens permeti continuar amb les polítiques econòmiques del Partit Popular, que són les polítiques econòmiques de la recuperació econòmica”. “El pitjor que podríem fer és deixar el país en mans dels que ens van portar la crisi, dels seus companys de viatge extremistes o de partits sense experiència de govern”, ha afegit. 

Així mateix, la cap de llista del PPC de Girona ha recordat que “durant els últims quatre anys ens hem caracteritzat per fer realitat allò que semblava impossible, vam arribar al Govern amb Espanya a la vora de l’abisme per culpa del PSOE, vam aconseguir evitar el rescat i vam tirar endavant gràcies a les reformes del Govern de Mariano Rajoy”, ha remarcat. 

D’altra banda, Concepció Veray ha destacat que “aquestes eleccions són molt importants i transcendentals, i estem convençuts que el 26 de juny els gironins tornaran a dipositaran la seva confiança en nosaltres”. 

Per la seva banda, el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, ha destacat que “al Partit Popular estem a favor dels espanyols, a favor de la salut, de l’educació i del progrés de les persones, del desenvolupament, de la felicitat, de l’esperança i del futur”. Finalment, Millo ha afegit que “el dia 26 de juny és demostrarà a Girona que els independentistes estan retrocedint i els que defensem la unitat i la convivència estem avançant”.