dimecres, 15 de juny de 2016

Veray: “Una vegada més es demostra que el Govern de la moderació i el respecte és el del Partit Popular”

La cap de llista del PP per Girona, Concepció Veray, ha assegurat avui que “una vegada més es demostra que el Govern de la moderació i el respecte és el del Partit Popular, liderat per Mariano Rajoy”. En aquest sentit, Veray s’ha referit als incidents patits per la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ahir a Vic, on “va ser insultada pels extremistes i pels radicals”. “I hem vist amb estupefacció que hi ha alguns partits polítics que davant d’això, callen i no ho condemnen”, ha lamentat. 

En aquesta línia, Veray ha posat de manifest que “actualment vivim en una societat on hi ha una crisi de valors com el respecte, la concòrdia, la convivència i la llibertat”. “I a Catalunya, a més, s’està incitant a l’odi contra el Partit Popular”, ha lamentat. 

La cap de llista del PPC de Girona, que avui ha visitat les localitats de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà, ha assenyalat que “apostar pels extremismes no es bo, des del Partit Popular oferim als gironins i les gironines un projecte de futur sòlid basat en la creació d’ocupació, creient en les persones i les famílies, i defensant la seva llibertat”. 

Així mateix, Concepció Veray ha demanat als gironins el seu suport el pròxim 26 de juny perquè “la veu del PP gironí sigui present al Congrés dels Diputats”. “És moment de concentrar el vot i apostar per aquells que realment tenim oportunitat i possibilitat real de seguir governant Espanya”, ha afegit sentenciant que “no és moment de tirar el vot en altres formacions polítiques que un cop al Congrés dels Diputats no tindrien el paper fonamental i troncal que ha de tenir el PP gironí dins del seu grup parlamentari al Congrés”.