dissabte, 11 de juny de 2016

Veray: “Volem seguir construint davant d’altres que només volen destruir derogant reformes”

La cap de llista del PP per Girona, Concepció Veray, ha visitat avui Figueres, acompanyada pel vicesecretari general del PP, Javier Arenas; el coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol; i el president provincial del PPC a Girona, Enric Millo. Veray ha destacat inicialment que “davant de les declaracions d’altres líders polítics de Girona que només volen destruir derogant reformes i destruir tot el que hem fet, nosaltres volem seguir construint”. “Avui hem trobat a Figueres un ambient molt positiu. La gent ens demostra que està interioritzant el nostre lema: a favor de la feina, de la educació i de les polítiques de benestar. Els hi hem explicat com és fa tot això”, ha afirmat la candidata al Congrés. 

“Durant quatre anys hem fet moltes reformes i hem demanat sacrificis, que ens han portat a capgirar la situació i a poder parlar avui de recuperació econòmica. Però no ha arribat a tothom i cal insistir. Estem en un moment vital de la història i el futur d’Espanya, i per tant de Catalunya i Girona. Aquest futur passa per seguir treballant en la línia dels darrers quatre anys i que el Partit Popular i Mariano Rajoy segueixin liderant el Govern d’Espanya, duent a terme les reformes per crear ocupació, ajudar a les Pimes, als autònoms i als emprenedors, perquè són ells els que creen ocupació”, ha afegit Veray, que ha desgranat algunes de les mesures que el Partit Popular presenta al seu programa: “Durant quatre anys estaran exempts els primers 500 euros de cotització dels nous contractes indefinits i els aturats de llarga duració que iniciïn un negoci no pagaran l’IRPF els dos primers anys. Quan una Pime reverteixi els seus beneficis podrà duplicar fins a 10 punts la seva rebaixa a l’Impost de Societats. També estendrem la tarifa plana d’autònoms, i els qui iniciïn un negoci pagaran només 50 euros al mes durant un any”.

“L’únic partit que té un projecte sòlid de futur és el Partit Popular, també a les comarques gironines. Per això el 26 de juny cal que tots els gironins que estan a favor del treball, de la creació de la ocupació, de la unitat i de la convivència concentrin el seu vot en aquella opció política que representa a qui governarà Espanya. I aquesta és el Partit Popular”, ha finalitzat Concepció Veray, que s’ha reunit juntament amb Arenas, Garcia Albiol i Millo, amb els representants de la casa d’Andalusia de Figueres. 

“Estic segur que a Girona millorarem els resultats del passat 20 de desembre” 

Per la seva banda, Javier Arenas ha parlat de la seva “vinculació” amb Girona, “des de fa molts anys”. “Estic aquí feliç i amb molta il•lusió perquè estic segur que a Girona, a Catalunya i a Espanya millorarem els resultats del passat 20 de desembre. Crec que és bàsic i fonamental per a l’ocupació i les oportunitats a Girona que hi hagi representació parlamentària del PP al Congrés”, ha assegurat. “Les opcions i les enquestes situen a Mariano Rajoy com a pròxim president. Seria important en aquest marc del nou Govern la presència de Girona. Crec que el vot del PP és el vot útil per a l’ocupació, la moderació, la cohesió d’Espanya i la concòrdia. Aquestes eleccions són les més importants des de 1977. No ens juguem quatre anys sinó algunes dècades. Per això no ens podem permetre el luxe de llençar cap vot”, ha dit Arenas. 

“El nostre enemic és l’abstenció i per això cridem als ciutadans que no podin votar, que ho facin per correu. Al PP li beneficia la participació massiva, no l’abstenció. Crec que més aviat que tard assolirem el somni de ser alternativa a Catalunya. Qui no vulgui radicalismes i extremismes, la seva referència és el Partit Popular amb Concepció Veray, Xavier Garcia Albiol i Enric Millo”, ha conclòs el vicesecretari del Partit Popular.