dimarts, 21 de febrer de 2017

Veray rebutja les crítiques a les Forces Armades pels exercicis militars de dilluns a les Gavarres


La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona, acusa Madrenas “d’aprofitar això per tornar a posicionar-se en contra de tot el que té relació amb el Govern d’Espanya”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha reiterat avui la seva defensa a les Forces Armades i ha rebutjat les crítiques que han rebut aquestes pels exercicis militars que van tenir lloc dilluns a les Gavarres.

En aquest sentit, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona ha assenyalat que “és un error plantejar aquestes actuacions com una provocació i/o com una amenaça, no se li hauria de donar més rellevància de la que tenen, ja que són exercicis que es fan de manera normal i assídua en diferents llocs del conjunt d’Espanya sense comportar cap afectació en el funcionament de les poblacions on es fan, ni en els veïns”.

Així mateix, Veray ha acusat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, “d’aprofitar això per tornar a posicionar-se en contra de tot el que té relació amb el Govern d’Espanya; únicament respon un altre cop a una campanya de desprestigi cap a les institucions de l’Estat”. “En lloc de perdre el temps amb assumptes sense rellevància com és aquest o el procés independentista, l’alcaldessa hauria de dedicar-se a centrar els seus esforços en treballar per la ciutat de Girona i pel benestar de tots els gironins i gironines”, ha afegit.


Finalment, Concepció Veray ha recordat que “les Forces Armades fan una gran tasca humanitària i missions de pau”, i ha insistit en què “fan una feina encomiable i són el garant de la nostra seguretat i llibertat”.