dijous, 2 de març de 2017

Veray: “Cal ser prudents però si es confirmen les presumptes irregularitats de Trargisa, s’hauran de depurar responsabilitats”

En una entrevista al programa ‘Girona ara’ de FeM Girona, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona ha lamentat que “hi ha una diferència molt gran d’assessors entre els partits polítics que formen part del govern municipal i les forces polítiques que estem a l’oposició”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha afirmat avui que “cal ser prudents però si es confirmen les presumptes irregularitats al voltant de la manera de contractar el personal i dels sous que es pagaven a Trargisa, s’hauran de depurar responsabilitats per aquesta mala gestió”.

En una entrevista al programa ‘Girona ara’ de FeM Girona, Veray ha agraït la “disponibilitat de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i del vicealcalde, Eduard Berloso, per haver mantingut ahir una reunió amb els portaveus dels grups municipals abans del Consell d’Administració de Trargisa, per tal d’explicar-nos quina era la situació i què és allò que sembla ser que s’ha detectat”.

Així mateix, però, la portaveu del grup municipal del PPC ha reiterat que “vull ser prudent i esperar a l’informe que s’ha encarregat per tal de veure què diu en relació a les responsabilitats que se’n poden derivar”. “Al llarg de les properes setmanes veurem si surt alguna informació nova que confirmi o desmenteixi alguna d’aquestes presumptes irregularitats”, ha afegit.

En aquest sentit, Concepció Veray ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat, ja que “ara les coses es fan molt diferent que fa 15 anys, tot ha evolucionat cap a bé en relació als mecanismes de control, a dia d’avui es pot evitar més i millor que es repeteixin certes irregularitats o certes pràctiques que sembla que s’havien agafat com una cosa normal”.

D’altra banda, sobre la sentència judicial vers els recursos interposats per la CUP-Crida per Girona contra la contractació de vuit càrrecs de confiança durant el govern municipal de Carles Puigdemont i d'una altra persona durant el mandat de Marta Madrenas, Veray ha assenyalat que “la resolució és la que esperava, nosaltres sempre vam considerar que no calia judicialitzar aquell tema, que era polític”.

Tot i així, Concepció Veray ha explicat que “nosaltres, políticament tampoc estàvem d’acord amb l’estructura organitzativa en relació als assessors del govern que tenia Puigdemont, i considerem que tampoc és correcte políticament parlant l’estructura organitzativa d’assessors que té l’equip de govern de Marta Madrenas”. “Hi ha una diferència molt gran d’assessors entre els partits polítics que formen part del govern municipal i les forces polítiques que estem a l’oposició”, ha lamentat.

Per últim i preguntada pel desenvolupament de les obres d’ADIF al Parc Central de Girona, la portaveu del grup municipal del PPC ha assegurat que “les obres van al ritme que s’havia calculat que havien d’anar i per tant, estaran acabades abans de l’estiu”. “Em segueix preocupant, però, la decisió de l’Ajuntament de fer desaparèixer el finger, va ser un error”, ha conclòs.