dimecres, 8 de març de 2017

Veray reivindica “la igualtat real i efectiva entre homes i dones perquè el talent no entén de gènere”

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona destaca que “des del Partit Popular continuarem treballant per tal d’assolir la igualtat plena, és el nostre objectiu i el nostre compromís”

La portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha reivindicat avui “la igualtat real i efectiva entre homes i dones perquè el talent no entén de gènere”.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora avui 8 de març, Veray ha assenyalat que “tot i que durant els últims anys, gràcies a l’esforç de tots, ha disminuït molt la desigualtat entre els homes i les dones, encara hi ha molt camí per recórrer per tal d’aconseguir una veritable igualtat real i efectiva”.

En aquest sentit, la portaveu del grup parlamentari del PPC a l’Ajuntament de Girona ha destacat que “des del Partit Popular continuarem treballant per tal d’assolir la igualtat plena entre homes i dones, és el nostre objectiu i el nostre compromís”.

Així mateix, Concepció Veray ha assegurat que “per a nosaltres la principal eina per lluitar contra la desigualtat és l’ocupació, pel que cal destacar que des del Govern d’Espanya, en els últims 5 anys, s’han posat en marxa mesures importants que ja han donat els seus fruits, cada dia hi ha més dones treballant i ocupant més llocs de responsabilitat, però no ens conformem, seguirem treballant en aquesta bona direcció”.

En aquesta línia, la portaveu del PPC a l’Ajuntament gironí ha explicat que “des del Govern del Partit Popular també s’han posat en marxa mesures a favor de la conciliació de la vida familiar i laboral, i de la corresponsabilitat dels homes i les dones a la vida familiar, tant en la cura dels fills com de persones dependents”.

Per últim, Veray ha fet referència a la “xacra de la violència de gènere, contra la que és molt important que lluitem tots plegats, independentment del color polític”.