diumenge, 7 de maig de 2017

Veray: "Som l’únic partit que es mostra ferm i sòlid davant el desafiament independentista"

La vicesecretària general d’Acció Social del PPC, Concepció Veray lamenta que “el Govern de la Generalitat, en lloc de dedicar esforços i diners a resoldre els problemes que hi ha plantejats a la societat, dedica els esforços i els diners a voler separar-nos d’Espanya”

La vicesecretària general d’Acció Social del Partit Popular Català i portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha assenyalat avui que “som l’únic partit que es mostra ferm i sòlid davant el desafiament independentista del Govern de la Generalitat i la CUP”. En aquest sentit, Veray ha contraposat el “paper tebi d’alguns partits que es diuen constitucionalistes però que a l’hora de la veritat no tenen prou valentia per mostrar-se ferms davant el separatisme com la que sí que tenim i mostrem nosaltres sempre i en tot moment”.

En declaracions als mitjans de comunicació a Roses, on ha participat en la campanya del PPC “La Catalunya valiente”, Veray ha destacat que “si hi ha algú valent són els homes i les dones del PPC de Girona, ja que hem passat moments molt complicats, en què no podíem  posar una carpa al carrer”. “Si hem aconseguit arribar al punt en què estem ara és precisament per la valentia, solidesa i fermesa de tots els homes i les dones que formen part de la família del PPC a les comarques gironines”, ha remarcat.

En aquest sentit, Concepció Veray ha explicat que “per a nosaltres aquesta campanya és un reforç, ens dona més empenta i més valentia per sortir al carrer i per fer arribar a tothom el missatge de què nosaltres estem aquí i que no cedirem”. “Per més pressions, amenaces, moviments i accions que facin des del Govern de la Generalitat amb la CUP per trencar Espanya, nosaltres estarem aquí per defensar la unitat, que hem de seguir creixent junts, i per defensar i explicar a tots els catalans per què Catalunya ha de seguir formant part d’Espanya i per què junts podem fer un país millor”, ha afegit recordant que “nosaltres volem una Espanya sòlida i forta, dins d’un gran projecte que és Europa, i l’única manera d’aconseguir-ho és amb solidesa”.

Així mateix, la vicesecretària general del PPC ha manifestat que “el procés separatista està tapant totes les mancances que tenim a Catalunya i que la Generalitat no està abordant”. “El Govern de la Generalitat, en lloc de dedicar esforços i diners a resoldre els problemes que hi ha plantejats a la societat, dedica els esforços i els diners a voler separar-nos d’Espanya”, ha conclòs.