dimecres, 21 de juny de 2017

Veray exigeix a Paneque que “rectifiqui i no permeti que l’Ajuntament col•labori en la celebració d’un referèndum il•legal”

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona assenyala que “lamentem profundament la covardia i els complexes que demostra el PSC de Girona amb aquest posicionament de mirar cap a un altre costat davant un tema tan important”

“El que hauria de fer el PSC és defensar la legalitat democràtica, és a dir, la democràcia real, i no allò que alguns, a través de la perversió del llenguatge, ens volen fer creure que és únicament per poder portar a terme els seus plans de ruptura en representació només d’una part de la població”

La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha exigit avui a la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona, la socialista Sílvia Paneque, que “rectifiqui i no permeti que el consistori col·labori en la celebració d’un referèndum il·legal”. Així ha reaccionat Veray a les declaracions de Paneque, qui ha afirmat que no posarà “pals a les rodes” quan el consistori col·labori en l’organització del referèndum de l’1-O.

En aquest sentit, Veray ha assenyalat que “lamentem profundament la covardia i els complexes que demostra el PSC de Girona amb aquest posicionament de mirar cap a un altre costat davant un tema tan important, i que actuï constantment com si formés part del grup municipal de CiU”. “Si Sílvia Paneque no rectifica aquest posicionament, amb el que menysté i abandona totalment els gironins i gironines que no són independentistes, quedarà del tot incapacitada per representar tots aquells que, siguin d’esquerres, de centre o de dretes, defensen la unitat i no volen que Catalunya se separi de la resta d’Espanya”.

Per tot plegat, Concepció Veray considera que “el que hauria de fer el PSC és defensar la legalitat democràtica, és a dir, la democràcia real, i no allò que alguns, a través de la perversió del llenguatge, ens volen fer creure que és únicament per poder portar a terme els seus plans de ruptura en representació només d’una part de la població”. “El PSC de Girona ja fa temps que està deixant de banda la defensa dels seus principis, única i exclusivament per conservar les 4 cadires que tenen a l’equip de Govern municipal”, ha criticat.

Per últim, Veray ha assegurat que “des del PPC continuarem defensant la legalitat, i mai deixarem de fer-ho, perquè sense llei no hi ha democràcia, i per tant, aquesta ha de ser la base de totes les actuacions i decisions polítiques”. “Som l’únic partit valent que defensa i defensarà sempre, amb fermesa,  convicció i sense vacil·lacions de cap tipus, una Catalunya dins d’Espanya, i no permetrem mai ni que se’ns separi, ni la celebració d’un referèndum il·legal”, ha conclòs.