divendres, 19 de gener de 2018

Veray reitera la seva “total oposició” a la proposta de canvi de nom de la Plaça Constitució per Plaça 1 d’Octubre
La portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Girona assegura que “si la proposta de l’equip de Govern fos crear un nou espai amb aquesta denominació, fet que tampoc compartiríem, com a mínim no estaríem davant d’una proposta que alimenta la confrontació i, malgrat ho neguin, molesta i ofèn a molts gironins”La portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha reiterat avui la seva “total oposició” a la proposta de canvi de nom de la Plaça Constitució per Plaça 1 d’Octubre, que avui s’ha aprovat -amb quatre vots en contra, entre ells el del PPC- en la comissió del nomenclàtor de l’Ajuntament i que se sotmetrà novament a votació al ple del mes de febrer, on Veray ja ha avançat que votarà en contra.


En declaracions als mitjans de comunicació, Concepció Veray ha posat de manifest que “aquesta proposta no és bona, i l’únic que fa és alimentar la tensió i la crispació a la ciutat”. “La majoria de municipis de Catalunya i de la resta d’Espanya tenen un lloc de la ciutat d’homenatge a la Carta Magna, i considerem i creiem que la ciutat de Girona hauria de continuar tenint-lo”, ha remarcat.


D’altra banda, la portaveu del grup municipal del PPC ha asegurat que “si la proposta de l’equip de Govern fos crear un nou espai amb aquesta denominació, fet que tampoc compartiríem, com a mínim no estaríem davant d’una proposta que alimenta la confrontació i, malgrat ho neguin, molesta i ofèn a molts gironins”.


Finalment, Veray ha destacat que “després que nosaltres en la sessió de dimecres poséssim de manifest que no hi era l’informe previ de la comissió tècnica, avui s’ha complert el reglament i aquest informe hi era”. “Tot i així, és un informe que des del PPC no compartim”, ha conclòs.