dijous, 10 de maig de 2018

Veray exigeix a l’alcaldessa de Girona que retiri el muntatge en forma de creu amb la pancarta “Processó per la llibertat” de la Plaça dels ManaiesLa portaveu del grup municipal del PPC a l’Ajuntament  denuncia que “a només dos dies de la inauguració de ‘Girona. Temps de Flors’ veiem com Madrenas es va dedicant a ‘pintar’ la ciutat de color groc i a col•locar insígnies independentistes per tots els racons”


Lamenta que “amb aquestes accions, l’alcaldessa està asfixiant la ciutat, l’ambient està cada dia més enrarit i milers de gironins se senten incòmodes i pressionats a la seva pròpia ciutat, i veuen com se’ls falta al respecte reiteradament amb la col•locació de tots aquests elements de part”


La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha exigit avui a l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, que retiri el muntatge en forma de creu amb la pancarta “Processó per la llibertat” i la cara dels polítics presos i fugits de la justícia, que hi ha a la Plaça dels Manaies de Girona.


En aquest sentit, Concepció Veray ha denunciat que “a només dos dies de la inauguració de ‘Girona. Temps de Flors’ veiem com Madrenas es va dedicant a ‘pintar’ la ciutat de color groc i a col·locar insígnies independentistes per tots els racons”. “Temps de Flors és una festa de tots i per a tots els gironins i gironines, i és impresentable i inacceptable que tant els gironins com els milers de visitants que atrau aquest certamen cada any, hagin de trobar-se que la festa s’ha polititzat per culpa d’una alcaldessa sectària que només es dedica a donar ales a l’independentisme”, ha afegit.


Així mateix, la portaveu del PPC a l’Ajuntament ha fet referència al muntatge “El bosc de la llibertat” promogut per entitats separatistes que es troba en un dels carrers de la ciutat, i també als tòtems situats a la Plaça dels Manaies, al costat del nou muntatge en forma de creu. “Divendres de la setmana passada des del grup municipal ja vam presentar un escrit a l’Ajuntament demanant la seva retirada perquè estan ocupant de manera il·legal i sense permís la via pública, i també per vulnerar les ordenances municipals, ja que els missatges polítics només estan permesos en períodes electorals”, ha recordat.


Per tot plegat, Veray ha lamentat que “amb aquestes accions, l’alcaldessa està asfixiant la ciutat, l’ambient està cada dia més enrarit i milers de gironins se senten incòmodes i pressionats a la seva pròpia ciutat, i veuen com se’ls falta ea respecte reiteradament amb la col·locació de tots aquests elements de part”. “Això s’ha d’acabar, ja n’hi ha prou”, ha conclòs.