dimecres, 3 d’abril de 2019

Veray i Santamaría visiten el Saló Expojove i mostren el seu “total suport” a les Forces Armades
La candidata del PPC de Girona a l’alcaldia de Girona constata que “ha quedat demostrat que el codi ètic de Fira de Girona era una ‘madrenada’, un document fet a mida de l’alcaldessa, Marta Madrenas, per impedir la participació de l’Exèrcit a l’Expojove”

El candidat del partit en les eleccions generals recorda el “paper fonamental que els nostres exèrcits desenvolupen per garantir la sobirania nacional i l’ordenament constitucional”

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i cap de llista per la ciutat en les eleccions municipals del 26 de maig, i el cap de llista del Partit Popular per Girona al Congrés dels Diputats en les pròximes eleccions generales del 28 d’abril, Sergio Santamaría, han visitat aquest matí el Saló Expojove, on han mostrat el seu “total suport” a les Forces Armades. Així mateix, els dos candidats Populars han destacat que “la carrera militar és tant o més vàlida com qualsevol altra”, i han recordat que “l’estand de l’Exèrcit és un dels més visitats de la Fira”.

En aquest sentit, Veray ha celebrat que “finalment s’hagi fet justícia i l’Exèrcit pugui participar enguany en aquesta Fira amb plenes condicions” gràcies, ha recordat, “al recurs que va presentar el Ministeri de Defensa l’any passat -amb el PP al capdavant del Govern espanyol- al codi ètic de Fira de Girona on es vetava la seva presència”. “Ha quedat demostrat, com vam dir des del primer moment des del PPC de Girona, que aquest codi ètic era una ‘madrenada’, un document fet a mida de l’alcaldessa, Marta Madrenas, per impedir la participació de l’Exèrcit a l’Expojove”, ha afegit Veray.

Per la seva banda, Santamaría ha manifestat que “el paper de les Forces Armades en la formació dels nostres joves és decisiva perquè els ofereix una formació professional qualificada des del punt de vista de les noves tecnologies”. Així mateix, el candidat Popular ha posat en valor “la tasca que els soldats espanyols han portat a terme a l’estranger en missions internacionals de manteniment de la pau i protecció de la protecció civil en els conflictes armats”, i ha recordat el “paper fonamental que els nostres exèrcits desenvolupen per garantir la sobirania nacional i l’ordenament constitucional”.

Finalment, tant Veray com Santamaría han lamentat que “els CDR hagin intentat boicotejar la presència de l’Exèrcit avui a Expojove amb crits, insults i una clara mostra d’incivisme”. “Esperem i desitgem que en el que queda de Fira l’Exèrcit hi pugui estar present amb normalitat i es deixi la llibertat als joves per decidir si volen o no visitar el seu estand”, han conclòs.