divendres, 10 de maig de 2019

Veray: “La millora de la connectivitat i la integració del Sector Est és una prioritat per a nosaltres”
La candidata del PPC a l’alcaldia de Girona assegura que “els diferents barris que conformen el Sector Est són tan importants i necessaris per construir junts la Girona que volem com la resta”

Per Veray “no es pot construir una Girona més socialment responsable, més segura, més amable, més accessible i més dinàmica, si no es compta amb tots els barris i no s’aborden amb valentia els problemes que existeixen actualment a la ciutat”

La cap de llista Popular a la ciutat de Girona en les eleccions del 26 de maig, Concepció Veray, ha començat el primer dia de campanya participant juntament amb els altres caps de llista en el debat organitzat per Tribuna de Girona. A la tarda ha visitat el Sector Est de la ciutat.

Veray ha aprofitat aquesta visita per explicar de primera mà i personalment als veïns de Vila-Roja, Mas Ramada i Font de la Pólvora, el seu projecte de ciutat i les propostes concretes per a aquests barris.

En aquest sentit, la candidata Popular ha explicat que “la millora de la connectivitat i la integració del Sector Est és una prioritat per a nosaltres”, i ha assegurat que “els diferents barris que conformen el Sector Est són tan importants i necessaris per construir junts la Girona que volem com la resta”.

Per Veray “no es pot construir una Girona més socialment responsable, més segura, més amable, més accessible i més dinàmica, si no es compta amb tots els barris i no s’aborden amb valentia els problemes que existeixen actualment a la ciutat”. La líder Popular s’ha referit als talls de llum que en els darrers mesos ha patit aquest sector i altres zones de la ciutat, i en aquest sentit ha dit que “són moltes les famílies que s’han vist afectades per aquesta situació i que ho han passat i ho estan passant malament per aquest motiu”. I en aquest sentit ha explicat que “comparteixo el desencís de moltes d’elles amb l’actual equip de Govern perquè la resposta de l’Ajuntament hauria d’haver estat molt diferent si realment l’objectiu era resoldre la situació de manera definitiva”. “Nosaltres seguirem defensant, i ens comprometem a fer-ho si el proper 26 de maig els gironins ens donen la seva confiança i tenim responsabilitats de govern, que cal arribar a un acord amb la companyia de la llum en el que es comprometi a desenvolupar un pla d’inversions per a la millora de la xarxa elèctrica de la ciutat i un calendari d’execució de les mateixes”, ha afegit.

Veray ha explicat altres propostes i compromisos, com per exemple, “l’elaboració d’un pla de dinamització per a Vila-Roja i Mas Ramada i l’arranjament, millora i ubicació de nou mobiliari urbà a diferents zones del sector”, i en aquest sentit ha posat d’exemple “la necessitat de recol·locació de papereres o de màquines expenedores de bosses biodegradables per a la recollida d’excrements de gossos al pipican de Vila-Roja”.

La cap de llista Popular ha volgut referir-se també a diferents àmbits com la mobilitat, l’urbanisme, la seguretat o la sostenibilitat, i en aquest aspecte ha explicat el seu compromís “en la reordenació del trànsit i dels aparcaments al grup Vila-Roja, la reurbanització i millora de la Plaça Girona i de la Plaça Picasso, el desenvolupament d’un pla de voreres i de millora de l’accessibilitat i la millora de la neteja a tot el sector”.

Finalment i pel que fa a la seguretat, ha assegurat que “la millora de la seguretat és una prioritat per a nosaltres i, per tant, seguim apostant per la redacció de plans preventius de lluita contra la delinqüència i l’incivisme adaptat a les necessitats i la realitat dels diferents barris que integren aquest Sector”.