dimecres, 1 de maig de 2019

Veray: “Presentem i representem un projecte de ciutat sòlid, real i realista, centrat en el futur dels gironins”
La candidata del PPC a l’alcaldia de Girona assegura que “volem una Girona de tots, visquin on visquin, pensin com pensin i votin el que votin”

La portaveu del PPC a l’Ajuntament de Girona i cap de llista per la ciutat en les eleccions municipals del 26 de maig, Concepció Veray, ha assegurat avui que “presentem i representem un projecte de ciutat sòlid, real i realista, centrat en el futur dels gironins”. “Volem una Girona de tots, visquin on visquin -apostant per una integració i vertebració de tots els barris de la ciutat, sobretot dels allunyats del centre-, i una Girona de tots, pensin com pensin i votin el que votin -garantint la neutralitat de l’espai públic i del propi Ajuntament-, i per això el nostre lema és #PerUnaGironaDeTots”. “Fa gairebé dos anys que això no passa perquè l’alcaldessa, Marta Madrenas, ha confós el fet de ser alcaldessa de la ciutat amb ser la mà executora del senyor que està a Waterloo i, per tant, s’ha convertit en una hooligan de l’independentisme en lloc d’ocupar-se dels problemes reals dels gironins i gironines”, ha lamentat.

En declaracions als mitjans de comunicació durant l’acte de presentació de la candidatura del PPC de la ciutat de Girona per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, Veray s’ha mostrat agraïda a les 26 persones que l’acompanyen en la llista. “Representen tots els barris de la ciutat, la Girona real, del dia a dia, i tenen il·lusió i ganes de tirar endavant per aconseguir un millor futur per a la ciutat”, ha explicat.

En aquest sentit, Concepció Veray ha volgut fer un especial agraïment a la Gemma Borrell, que és el número 3 de la llista i que, tal i com ha explicat, “ha estat 38 anys al servei de la ciutat com a Policia Local i, per tant, coneix millor una de les problemàtiques que tenim, que és la inseguretat”. Veray també ha agraït la incorporació de la Glory Fuentes com a número 5, remarcant que “és secretària de l’associació de veneçolans a la ciutat, des d’on està totalment compromesa perquè al seu país d’origen es recuperi la llibertat que ha estat segrestada”, i a l’exsubdelegat del Govern d’Espanya, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, que tanca la llista i que “amb aquest fet, demostra clarament que segueix compromès amb Girona”.

D’altra banda, la candidata a l’alcaldia de la ciutat ha manifestat que “els problemes que hi ha actualment a Girona tenen solució si a l’Ajuntament, a partir del dia 26 de maig, hi ha una alcaldessa que té les coses clares, que sap que ha de dialogar amb tothom, i que posa per davant de tot la ciutat i la qualitat de vida dels gironins”. “Una alcaldessa que s’oblidi de processos separatistes i que se centri en la solució dels problemes, en garantir la seguretat, en millorar l’habitatge, la mobilitat, la neteja, en desenvolupar més i millor econòmicament la ciutat, i en ajudar aquelles famílies i persones grans que són més vulnerables i més ho necessiten”, ha continuat.

Per tot plegat, Veray ha assegurat que “a partir del 26 de maig, el millor que li pot passar a Girona és que la candidatura que jo lidero sigui la guanyadora i l’alcaldia estigui representada pel Partit Popular”. I en aquest sentit, ha explicat que “tenim un programa electoral fet des de Girona i per Girona, basat en allò que ens traslladat des de la societat gironina, les entitats, les fundacions, les associacions i els veïns amb què hem parlat”.

Per últim, Concepció Veray ha assenyalat que “el més prioritari és fer un Pla Estratègic de quina és la Girona que volem l’any 2030, que serveixi com a full de ruta per saber què s’ha de fer per arribar a la ciutat que tots desitgem, que és una ciutat més amable, més neta, més accessible, socialment més responsable, més  sostenible, econòmicament més forta i sobretot, més participativa i representativa  de tots, independentment de la seva ideologia”.